Naše chlazené výrobky z ryb lze objednat na výše uvedých kontaktech do středečních 20:00 (Velikonoce do pondělí 3. dubna) (telefonicky v pracovních dnech od 7:00 do 16:30). Výrobky ve čtvrtek připravíme a v pátek (před Velikonocemi ve čtvrtek) si je bez čekání u nás vyzvednete dle ceníku chazených ryb.
Živé ryby vám prodáme v otvírací době bez objednání nebo vám z nich zpracujeme čerstvý výrobek na počkání. Potom vám k ceně živých ryb připočteme cenu za danou službu zpracování.
Objednákvy uzených ryb zvěřejňujeme na našem Facebooku a v aktualitách na našem webu.
Živé ryby | Hmotnost | Cena za kg s DPH |
Pstruh duhový | 0,3 až 0,5 kg | 180 Kč |
Siven alsaský | 0,4 až 0,7 kg | 186 Kč |
Siven alsaský "lososovitý" | 0,35 až 0,6 kg | 204 Kč |
Kapr obecný | 2 až 3 kg | 109 Kč |
Štika obecná | 1,8 až 4 kg | 330 Kč |
Jeseter sibiřský | 3,5 až 5,5 kg | 350 Kč |
Lín obecný | cca 0,25 kg | 154 Kč |
Candát obecný | 1 až 2 kg | 480 Kč |
Chlazené vakuově balené výrobky | Typ výrobku | Cena za kg s DPH |
Pstruh duhový | kuchaný | 233 Kč |
Siven alsaský | kuchaný | 241 Kč |
filet s kůží | 385 Kč | |
filet bez kůže | 443 Kč | |
Siven alsaský "lososovitý" | kuchaný | 249 Kč |
filet s kůží | 397 Kč | |
filet bez kůže | 457 Kč | |
Kapr obecný |
kuchaný | 150 Kč |
filet s kůží | 266 Kč | |
filet bez kůže | 306 Kč | |
trup | 210 Kč | |
půlený | 232 Kč | |
podkovy | 248 Kč | |
hlavy | 55 Kč | |
mlíčí | 171 Kč | |
jikry | 166 Kč | |
vnitřnosti | 161 kč | |
Štika obecná | kuchaná | 418 Kč |
filet s kůží | 649 Kč | |
Amur bílý | kuchaný | 157 Kč |
filet s kůží | 275 Kč | |
Jeseter sibiřský | kuchaný | 510 Kč |
podkovy | 710 Kč | |
filet s kůží | 890 Kč | |
Lín obecný | kuchaný | 187 Kč |
Candát obecný | kuchaný | 635 Kč |
filet s kůží | 1125 Kč | |
Naložený filet ze sivena alsaského na gril | 436 Kč | |
Naložený filet ze sivena alsaského "lososovitého" na gril | 451 Kč | |
Uzené ryby a další sortiment | Cena za kg s DPH | |
Pstruh duhový uzený | kuchaný | 330 Kč |
Siven alsaský uzený | kuchaný | 336 Kč |
filet s kůží | 605 Kč | |
Lín obecný uzený | kuchaný | 295 Kč |
Koření na ryby dle nabídky | 51 Kč/kus | |
Příprava čerstvých ryb - služby | Cena | |
Kuchání | 50 Kč | |
Filetování | 100 Kč | |
Trupování | 70 Kč | |
Půlení | 80 Kč | |
Porcování | 100 Kč | |
Stažení kůže | 60 Kč | |
Kuchání siven, pstruh, lín | 15 Kč | |
Filetování siven, pstruh, lín | 25 Kč |